slow response when provisioning on private networks

Discussion of issues you faced using ONLYOFFICE

slow response when provisioning on private networks

Postby kong156 » Thu Jan 28, 2016 11:35 am

Hi,

I have an annoying behavior for a community server 8.5, docker setup. As long as i keep this instance connected to the internet, everything is going smoothly. After the server is no longer connected to the internet, all apps begin to respond slowly, about 10 seconds between choosing to change the context (seems to be a timeout), from 'documents' section to 'mail' section, for example. During the installation I'm using a public ip address for the host server and when I disconnect it i'm using a private class of ip addresses.

P.S. Looking more carefully I realised that the browser is waiting for some responses from open tcp connections with other external sites. Is there any way to fix this?
kong156
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 28, 2016 11:23 am

Re: slow response when provisioning on private networks

Postby Kate » Mon Feb 08, 2016 8:35 am

Hello,

We would like to note, that this forum http://cloud.onlyoffice.org/ is devoted to discuss the SaaS (cloud) version of ONLYOFFICE.

Please, leave your comment on our specialized forum http://dev.onlyoffice.org/, where you can post your questions regarding the server version and search for another information you need.
Kate
 
Posts: 122
Joined: Mon Feb 09, 2015 11:17 am


Return to Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron